Over pc senior

De boeken in de PC Senior-reeks van uitgeverij Van Duuren Media zijn bedoeld voor beginnende computergebruikers. Ook mensen die goed overweg kunnen met de pc en meer willen leren over computers, internet en digitale fotografie kunnen met de PC Senior-boeken aan de slag.

Een boek in de PC Senior-serie is geen handleiding die alle moeilijke knopjes van een computer, computerprogramma of digitale spiegelreflexcamera uitlegt. Het is eerder een ontdekkingsreis die begint met een voorzichtige rondleiding in wat u mag verwachten. Onderweg leert u de kneepjes van computer of camera kennen. Aan het eind van de tocht kunt u zelfstandig aan de slag.

 

Elk PC Senior-boek bestaat uit uitleg en veel afbeeldingen (we noemen dit: 'praatje-plaatje') die u stap-voor-stap helpen met het uitvoeren van handelingen. De boeken zijn helder geschreven en volledig in kleur. Bovendien zijn gratis videolessen en ander bonusmateriaal beschikbaar op internet.

 

Auteur Victor Peters over Windows 7 voor senioren:

Met de aanschaf van dit boek hebt u een goede stap gezet in de digitale samenleving. Vergeet bij al het oefenen met Windows, mappen, media, documenten en internet niet om vooral plezier te beleven aan de computer en het verlengstuk van de computer: internet...

 

Windows 7 voor senioren

 

Fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera voor senioren